Vila Emy - oferta Eforie
Prezentare oferta

Vila Emy reprezinta o unitate de cazare noua ce isi va deschide portile oaspetilor incepand din luna decembrie. Aceasta va promite sejururi de neuitat si un nivel ridicat de confort.

Vila Emy va invita sa-i treceti pragul pentru a petrece cateva zile relaxante si odihnitoare intr-o ambianta placuta unde va veti bucura de tot confortul necesar, de intimitate si de liniste. Unitatea este formata din 5 camere duble, foarte spatioase, amenajate modern si utilate complet oferindu-va astfel un nivel ridicat de confort.

In incinta unitatii, mai exact la parterul acesteia va sta la dispozitie un bar unde va puteti relaxa dar unde se pot organiza si diferite evenimente ( petreceri de Craciun, Revelion, zile onomastice, etc).

Unitatea noastra dispune de urmatoarele facilitati :

- parcare
- bar ( salon organizare evenimente speciale)
- internet wireless
- incalzire centrala
- apa cald non stop
- baie in camera
- TV in camera


Pentru mai multe detalii va rugam accesati : www.travelo.ro/cazare-predeal/vila-emy/

Date de contact
Numele: Receptie
Telefon 1: 0740 000 000
Telefon 2:
Adresa: Str Principala, Predeal
Galerie Imagini
inapoi la cazare Eforie
Vila EMY - oferta Eforie
Prezentare oferta

Vila Emy este o unitate turistica situata in statiunea estivala Eforie Nord ce incearca sa ofere oaspetilor sai cele mai calitative servicii, confort, liniste si intimitate la preturi foarte avantajoase.

Vila Emy este formata dintr-o bucatarie complet utilata , un living generos + 6 camere moderne, fiecare cu lcd, aer conditionat, frigobar, dvd, internet wi-fi, balcon.

Indiferent de perioada anului, Vila Emy va asteapta pentru a va relaxa intr-o unitate frumoasa si moderna din Eforie Nord!

Date de contact
Numele: Receptie
Telefon 1: 0736 679 652
Telefon 2: 0736 679 652
Adresa: str. Dorobanti, nr. 29
Galerie Imagini
inapoi la cazare Eforie